Medvedev, amenințări după atentatul împotriva ultranaționalistului Prilepin: „Aceste crime nu vor rămâne nepedepsite”

HomeExterne

Medvedev, amenințări după atentatul împotriva ultranaționalistului Prilepin: „Aceste crime nu vor rămâne nepedepsite”

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a lansat o nouă serie de amenințări după atentatul împotriva scriitorului și po

Omul care a vizitat 203 țări fără să zboare s-a întors acasă: „Lumea este o loterie inversată. Este foarte greu să pierzi”
Muncitori străini exploatați în Italia. Primeau un salariu de nimic pentru 12 ore de muncă pe zi
Israel: Protestele împotriva reformei judiciare continua VIDEO

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a lansat o nouă serie de amenințări după atentatul împotriva scriitorului și politicianului ultranaționalist rus Zahar Prilepin.

Dmitri Medvedev FOTO AFP

Mașina scriitorului și politicianului ultranaționalist rus Zahar Prilepin a fost aruncată în aer în orașul Nijni Novgorod, a relatat sâmbătă, 6 mai, presa locală.

Dmitri Medvedev, i-a trimis o telegramă scriitorului naţionalist care a fost rănit.

„Avem de-a face cu un inamic fricos, care încearcă să ne sperie. Îşi alege drept ţintă adevăraţii patrioţi ai ţării noastre. Cei care îşi oferă forţele pentru slujirea patriei, care fac totul pentru a apropia victoria asupra neonazismului ucrainean. Aceste crime nu vor rămâne nepedepsite”, a scris Medvedev, citat de TASS. 

Potrivit primelor informații cunoscute despre incident, explozia a fost provocată de un dispozitiv exploziv fixat sub partea…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: