Comisia Europeană încă evaluează a doua cerere de plată din PNRR

HomePolitică

Comisia Europeană încă evaluează a doua cerere de plată din PNRR

Comisia Europeană încă evaluează a doua cerere de plată din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, iar dialogul cu autorităţile române c

„Neacceptarea României în Schengen este o ilegalitate ce trebuie corectată”. Mesajul eurodeputatului în Legislativul de la Strasbourg
Marcel Boloș, despre reforma pensiilor speciale: „Reforma este extrem de complexă și necesită timp în negocierea cu Comisia Europeană”
”Parteneriatul Strategic pe care România îl are cu Statele Unite ale Americii împlinește 26 de ani”

Comisia Europeană încă evaluează a doua cerere de plată din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, iar dialogul cu autorităţile române continuă, au anunţat, miercuri, reprezentanţii CE, conform Agerpres.

„Comisia Europeană evaluează încă cea de-a doua cerere de plată. Precizăm că o decizie finală din partea Comisiei Europene privind tranşa II încă nu a fost emisă. Dialogul constructiv dintre autorităţile române şi Comisia Europeană pe cea de-a doua cerere de plată continuă”, se subliniază într-o precizare transmisă de CE.

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a anunţat marţi că România a finalizat o nouă etapă a dialogului cu Comisia Europeană privind plata celei de-a doua tranşe de plată din PNRR, în valoare totală netă de 2,81 miliarde euro, care vizează 51 de jaloane şi ţinte.

“Dialogul pentru clarificarea condiţiilor necesare pentru considerarea ca fiind îndeplinite în întregime jaloanele 129…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0