Ce spune premierul Ciolacu despre concluziile FMI

HomePolitică

Ce spune premierul Ciolacu despre concluziile FMI

După ce s-a văzut cu delegația FMI, premierul Marcel Ciolacu, a mers în vizită la fabrica Coca-Cola la Ploiești. Aici, acesta a oferit detalii

Ion Cristoiu: „Eduard Hellvig este un om foarte cultivat, unul dintre puținii oameni publici cu care am ce discuta eu”
„A avut o activitate extrem de periculoasă pentru ordinea publică, nu doar iresponsabilă”
Schimb acid de replici între Ciprian Ciucu și consilierul Adrian Vigheciu. „Poate n-o vedea bine de la înălțimea biroului în care se află”

După ce s-a văzut cu delegația FMI, premierul Marcel Ciolacu, a mers în vizită la fabrica Coca-Cola la Ploiești. Aici, acesta a oferit detalii despre negocierile purtate cu reprezentanții Fondului, avertizând sănu confundăm reforma fiscală cu măsurile luate în acest moment”.

Marcel Ciolacu a transmis că reprezentanții FMI au apreciat eforturile și încercările României de a combate inechitățile din sistemul fiscal. Totodată, șeful Executivului a precizat că România trebuie să fie atentă până la sfârșitul de an, având în vedere angajamentul asumat de țara noastră în PNNR, privind ținta de deficit.

„Au fost bucuroși că am pornit prin aceste măsuri….și prin Legea pe care am susținut-o în Parlament, am creat cadru general pentru a începe aceste reforme și cu adevărat trebuie o atenție deosebită și pe acest sfârșit de an”, a precizat Marcel Ciolacu.

Premierul s-a arătat încrezător și în ceea ce privește…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0