Ziua 435 de război. Noi explozii zguduie Kievul

HomePolitică

Ziua 435 de război. Noi explozii zguduie Kievul

Noi explozii au fost auzite, joi, la Kiev și în alte orașe ucrainene, la o zi după ce Rusia a acuzat Ucraina că a efectuat un atac cu drone a

Ce se întâmplă cu TVA-ul? Nicolae Ciucă așteptă opinia specialiștilor. „Opțiunea este de a nu crește TVA-ul”
”Crizele primarului Clotilde Armand demonstrează, încă o dată, că nu înțelege pe ce lume trăiește”
Social democrații așteaptă o nouă nominalizare de secretar general al Guvernului

Noi explozii au fost auzite, joi, la Kiev și în alte orașe ucrainene, la o zi după ce Rusia a acuzat Ucraina că a efectuat un atac cu drone asupra Kremlinului. Președintele Volodimir Zelenski este în Olanda, unde urmează să aibă un discurs la Haga.

Cele mai importante evenimente ale zilei

UPDATE 1: Incendiu la o rafinărie de petrol din Rusia, stins la două ore după un presupus atac cu dronă. Nu au fost înregistrate victime

Serviciile de urgenţă au anunţat că au stins incendiul de la o mare rafinărie de petrol din Rusia, la două ore după ce a fost lovită de o dronă, a informat joi dimineaţa agenţia de presă TASS, citată de The Guardian.

TASS a declarat că incidentul a avut loc la rafinăria Ilsky, lângă portul Novorossiysk de la Marea Neagră, în regiunea Krasnodar.

Cu o zi mai devreme, un depozit de combustibil de la vest a luat foc în apropierea unui pod care leagă Rusia de peninsula ocupată Crimeea.

„O a doua noapte agitată pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: