Selfie cu Papa Francisc și Katalin Novák, președinta Ungariei

HomeExterne

Selfie cu Papa Francisc și Katalin Novák, președinta Ungariei

Katalin Novák a postat pe pagina sa de Facebook o imagine care surprinde momentul în care Papa Francisc face o fotografie tip selfie alături de șefa s

Cartierele din Londra în care sunt cei mai mulți români. Cum se explică „invazia“ de după 2011 în Anglia
Rusia va construi un „sat pentru migranți”, în care vor locui familii de americani și canadieni
China amenință cu „măsuri ferme” în legătură cu prezența vicepreședintelui Taiwanului pe teritoriul american

Katalin Novák a postat pe pagina sa de Facebook o imagine care surprinde momentul în care Papa Francisc face o fotografie tip selfie alături de șefa statului maghiar.

Novák Katalin si Papa Francisc FOTO Facebook N.K.

Papa Francisc s-a întâlnit vineri, 28 aprilie, cu președinta Ungariei, Katalin Novák, în cadrul unei vizite de trei zile pe care Sfântul Părinte a întreprins-o în țara vecină.

Dacă papa Francisc a condamnat „agresiunea” asupra Ucrainei „martirizate”, Viktor Orban este preocupat să menţină legăturile cu Moscova şi a evitat să-l critice pe preşedintele rus Vladimir Putin, refuzând totodată să trimită arme Kievului.

Vizita Papei Francisc în Ungaria reprezintă a 41-a călătorie apostolică internațională a pontificatului. „Vin ca pelerin și prieten în Ungaria, o țară bogată în istorie și cultură; în Budapesta, oraș al podurilor și al sfinților, mă gândesc la întreaga Europă și mă rog ca, în unitate…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: