Video | FC Argeș – UTA 2-2. Meci nebun! Trei penalty-uri, ocazii, patru goluri și scandal uriaș

HomeSport

Video | FC Argeș – UTA 2-2. Meci nebun! Trei penalty-uri, ocazii, patru goluri și scandal uriaș

08.05.2023, 18:29 UCL: Real Madrid – Man. City, marți, 22:00, DGS 1 SuperLiga: FCSB - Sepsi, luni, 21:00, DGS 1 FC Argeș și UTA Arad au remizat, s

Vinicius Junior a depus mărturie în cazul de rasism din meciul cu Valencia! Reacția oficială a ”liliecilor”
Dan Nistor a avut un mesaj după ”dublă” din ”thriller-ul” de la Craiova: ”Au dat cu noroi în noi. Eu sunt băiat de la țară””
U Craiova 1948, Live Video, 18:30, Digi Sport 1. Nicolae Dică debutează pe banca oltenilor

08.05.2023, 18:29

  • UCL: Real Madrid – Man. City, marți, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – Sepsi, luni, 21:00, DGS 1

FC Argeș și UTA Arad au remizat, scor 2-2, în etapa a șaptea din play-out-ul SuperLigii.

În urma remizei din etapa a șaptea a play-out-ului, cei de la FC Argeș păstrează șanse pentru ocuparea unui loc de baraj la finalul sezonului.

Este o confruntare crucială în lupta pentru evitarea retrogradării. FC Argeș ocupă penultimul loc, direct retrogradabil, cu 20 de puncte. UTA este antepenultima în clasament, poziție de baraj, cu 21 de puncte.

„Este o finală pentru evitarea retrogradării, băieții sunt motivați. Totul depinde numai de ei, tot ce a depins de noi s-a rezolvat. La nivelul vestiarului, lucrurile sunt foarte bune în momentul ăsta. Cu exemplul dat cu Garita, și-au dat seama că nu mai pot fi de capul lor.

Pentru acest meci nu se plătește, am luat această decizie, se vor acorda tichete gratuite. Din pulsul pe care l-am luat din oraș,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0