Elevul criminal din Belgrad are o singură întrebare pentru medici, în fiecare zi. Ce vrea să afle

HomeExterne

Elevul criminal din Belgrad are o singură întrebare pentru medici, în fiecare zi. Ce vrea să afle

Ucigașul de 13 ani care a deschis focul, miercuri, într-o şcoală din Belgrad, unde a omorât opt elevi şi un agent de securitate, șochează prin lipsa d

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite într-un accident de roller-coaster în Suedia
Canada: Al doilea pompier și-a pierdut viața în lupta cu incendiile de vegetație care afectează țara
Aproape o treime din vehiculele blindate Bradley oferite de SUA Ucrainei ar fi fost deja distruse sau avariate

Ucigașul de 13 ani care a deschis focul, miercuri, într-o şcoală din Belgrad, unde a omorât opt elevi şi un agent de securitate, șochează prin lipsa de remușcare de care dă dovadă după atacul pe care l-a premeditat.

Autorul masacrului din Belgrad. FOTO informer.rs

Elevul criminal măcar nu conștientizează gravitatea faptelor sale și continuă să le adreseze medicilor o singură întrebare notează Gândul.

Autorul masacrului nu a fost niciodată interesat de victime, singurul lucru care contează pentru el fiind dacă a devenit popular în urma gestului său, conform breakinglatest.news:

 „<<Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor>>. Întreabă cel puțin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbește despre el, ce se spune, mai ales pe rețelele de socializare. (…) Nici măcar nu este conștient de ceea ce a făcut, ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaților Clinicii de Neurologie și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0