Unde a fost dus Cristian Rizea, imediat după extrădare

HomePolitică

Unde a fost dus Cristian Rizea, imediat după extrădare

Fostul politician Cristian Rizea, declarat indezirabil de Chișinău și extrădat, a fost încarcerat la Penitenciarul Vaslui. Oamenii legii urme

Camera Deputaților a respins moțiunea împotriva lui Petre Daea
Klaus Iohannis anunță momentul ROTAȚIEI la nivelul Guvernului: Negocierile vor fi finalizate cât de curând
Petre Daea nu se dezminte! Glume și râsete la final de mandat

Fostul politician Cristian Rizea, declarat indezirabil de Chișinău și extrădat, a fost încarcerat la Penitenciarul Vaslui. Oamenii legii urmează să stabilească dacă el va rămâne în acest loc pentru următoarele 21 de zile sau dacă va fi transferat la un penitenciar din București, spun surse judiciare pentru GÂNDUL.

Fostul deputat Cristian Rizea – dat în urmărire internaţională de autorităţile române în urma unei condamnări la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani – a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova pe un termen de 15 ani. (Detalii suplimentare aici….)

Joi seara, el a fost îndepărtat sub escortă, conform unui anunț al Inspectoratului General pentru Migraţie de la Chişinău.

Rizea a fost preluat imediat de poliţiştii români și a fost încarcerat la Penitenciarul din Vaslui, au spus, pentru GÂNDUL, surse judiciare.

Conform procedurii, el…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: