Unde a fost dus Cristian Rizea, imediat după extrădare

HomePolitică

Unde a fost dus Cristian Rizea, imediat după extrădare

Fostul politician Cristian Rizea, declarat indezirabil de Chișinău și extrădat, a fost încarcerat la Penitenciarul Vaslui. Oamenii legii urme

Statul ar trebui să respecte mai mult românii din diaspora
SCENARIUL lui Traian Băsescu pentru Palatul Cotroceni. Cine crede fostul președinte că va candida la alegerile prezidențiale
Cum se apără Ludovic Orban după 3 ani de la chermeza din timpul PANDEMIEI cu băutură și trabucuri / „Eu beau apă plată, fresh sau limonadă”

Fostul politician Cristian Rizea, declarat indezirabil de Chișinău și extrădat, a fost încarcerat la Penitenciarul Vaslui. Oamenii legii urmează să stabilească dacă el va rămâne în acest loc pentru următoarele 21 de zile sau dacă va fi transferat la un penitenciar din București, spun surse judiciare pentru GÂNDUL.

Fostul deputat Cristian Rizea – dat în urmărire internaţională de autorităţile române în urma unei condamnări la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani – a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova pe un termen de 15 ani. (Detalii suplimentare aici….)

Joi seara, el a fost îndepărtat sub escortă, conform unui anunț al Inspectoratului General pentru Migraţie de la Chişinău.

Rizea a fost preluat imediat de poliţiştii români și a fost încarcerat la Penitenciarul din Vaslui, au spus, pentru GÂNDUL, surse judiciare.

Conform procedurii, el…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0