Un primar de 65 de ani s-a însurat cu o minoră de 16 ani. Ce i-a oferit edilul, după nuntă, propriei soacre VIDEO

HomeExterne

Un primar de 65 de ani s-a însurat cu o minoră de 16 ani. Ce i-a oferit edilul, după nuntă, propriei soacre VIDEO

Primarul orașului Araucária, din sudul Braziliei, Hissam Hussein Dehaini, în vârstă de 65 de ani, s-a căsătorit recent cu o fată cu 49 de ani mai tână

Premierul Netanyahu recunoaște că Israelul „nu a reușit” să minimizeze numărul victimelor din Gaza. El dă vina pe Hamas
Mărturii despre victimele de pe Titan. Fiul miliardarului Shahzada Dawood era „îngrozit” de expediție, dar i-a făcut pe plac tatălui
Adjunctul lui Șoigu, arestat pentru trădare, nu pentru luare de mită. Serviciile secrete ucrainene l-ar fi compromis

Primarul orașului Araucária, din sudul Braziliei, Hissam Hussein Dehaini, în vârstă de 65 de ani, s-a căsătorit recent cu o fată cu 49 de ani mai tânără decât el, fiind o minoră de doar 16 ani, scrie Click!

Hissam Hussein Dehaini, în vârstă de 65 de ani, s-a căsătorit cu o minoră de 16 ani / Foto: Freepik

Hissam Hussein Dehaini, în vârstă de 65 de ani, primarul orașului Araucária, din sudul Braziliei, s-a căsătorit la începutul acestei luni cu o fată mult mai tânără decât el, la o zi după ce aceasta a împlinit 16 ani, adică vârsta legală la care cineva se poate căsători legal.

Acest lucru a stârnit controverse în țara din America de Sud, însă ce i-a înfuriat și mai mult pe oameni a fost corupția și nepotismul.  

La doar o zi după nuntă, primarul a numit-o pe noua sa soacră, Marilene Rode, în funcția de secretar pentru Cultură și Turism.

Citește întreaga știre în Click!

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: