Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță schimbarea legislației până la sfârșit de 2023: ‘Un astfel de proiect nu există în prezent’

HomeBusiness

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță schimbarea legislației până la sfârșit de 2023: ‘Un astfel de proiect nu există în prezent’

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a anunțat, sâmbătă seara, schimbarea legislației. Șeful Muncii a e

Anunț de ultim moment pentru românii cu rate! Indicele Robor la trei luni stagnează
Decizie de ultimă oră a Băncii Naționale a României! Ce se întâmplă cu dobânda cheie
În ciuda grevei magistraților, ministrul Muncii, Marius Budăi, merge înainte cu reforma pensiilor speciale!

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a anunțat, sâmbătă seara, schimbarea legislației. Șeful Muncii a explicat că un astfel de proiect nu există în prezent.

Mai precis, ministrul Marius Budăi a dezvăluit, în această seară, că lucrează la statutul artiștilor din România, dat fiind că un astfel de proiect nu există în prezent.

În analiza acestui document, a spus, la Antena 3, Marius Budăi, a pornit de la legislația franceză, o legislație pe care România o are ca model.

Mai mult, Budăi a afirmat că actorii ar urma să primească bani la difuzarea filmelor la care au participat, cedarea drepturilor urmând a fi reglementată.

Ce a declarat Marius Budăi

Nu vorbim neapărat despre o schimbare, ci despre o continuare a ceea ce ne-am propus să implementăm de la început de an, anume sprijinirea categoriilor vulnerabile și rezolvarea inechităților din sistem.

De asemenea, lucrăm la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0