Tinerii social-democrați lansează Caravana Educației

HomePolitică

Tinerii social-democrați lansează Caravana Educației

Președintele TSD, Mihai Ghigiu, a lansat marți a II-a ediție a Caravanei Educației, proiect educațional prin care elevii pot beneficia de med

„Nu mai trăim în păcat”
„Un candidat care divizează NATO. Nu are şanse”
BREAKING NEWS. A murit Silvio Berlusconi

Președintele TSD, Mihai Ghigiu, a lansat marți a II-a ediție a Caravanei Educației, proiect educațional prin care elevii pot beneficia de meditații gratuite în vederea susținerii Evaluării Naționale la Limba română și la Matematică.

Chiar cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, președintele TSD, Mihai Ghigiu a lansat proiectul Caravana Educației, la Liceul Economic nr. 1 din Sectorul 4 al Capitalei.

Aflată deja la a II-a ediție, Caravana Educației  este ”un proiect emblemă pe care TSD și l-a asumat, un proiect prin care educația reprezintă pentru tinerii social democrați, o prioritate”, a menționat Mihai Ghigiu.

Președintele tinerilor social democrați dorește să susțină elevii care vor să se pregătească suplimentar la materiile pentru Evaluarea Națională:

”Ce ne propunem în cadrul acestui proiect este ca, împreună cu colegii noștri din județe, să oferim un ajutor mai tinerilor noștri colegi care se pregătesc să susțină…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: