Sunt excepţii la Codul Fiscal de aproximativ 74 de miliarde, un lucru total anormal/S-a terminat perioada excepțiilor peste excepții

HomePolitică

Sunt excepţii la Codul Fiscal de aproximativ 74 de miliarde, un lucru total anormal/S-a terminat perioada excepțiilor peste excepții

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că în Codul Fiscal există excepții de aproximativ 74 de miliarde de lei, un lucru total anormal.

Klaus Iohannis merge marți în vizită oficială în Argentina
”Să încercăm să fim un pic mai buni.
Adrian Câciu are planul de reoganizare a ministerului făcut. Câte posturi vor dispărea din schema MIPE?

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că în Codul Fiscal există excepții de aproximativ 74 de miliarde de lei, un lucru total anormal. De aceea, trebuie să revenim la un climat concurenţial egal în România, a subliniat șeful Executivului.

În acest moment se face o analiză la Ministerul Finanţelor în privința excepțiilor fiscale, dar o decizie ar urma să fie luată abia după ce vor exista discuții cu toți actorii implicați.

”PNRR prevede să începem să scoatem din excepţii. Da, cred că în viitor vor trebui scoase anumite excepţii, asta nu înseamnă că, din analiza noastră preliminară, vom umbla la excepţiile din IT, în acest moment. Sunt excepţii de aproape 20 de ani din câte ştiu eu şi au adus un lucru benefic, un hub important în România, această excepţie”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul a subliniat că ”sunt excepţii la Codul Fiscal de aproximativ 74 de miliarde”.

„Trebuie să revenim la un climat concurenţial…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0