Alfred Simonis și-a anunțat intenția de a intra în cursa internă din PSD pentru Primăria și CJ Timiș

HomePolitică

Alfred Simonis și-a anunțat intenția de a intra în cursa internă din PSD pentru Primăria și CJ Timiș

Președintele interimar al Camerei Deputaților și totodată, liderul social-democraților din Timiș, și-a anunțat vineri, intenția de a candida di

Marcel Ciolacu va face o vizită în SUA, între 2 și 7 decembrie
EXCLUSIV VIDEO | Sociologul Alfred Bulai: ”Diaspora românească din Occident este azi una diferită. E o glumă să mai crezi că ea votează în bloc” 
Klaus Iohannis merge, vineri, în vizită în Delta Dunării, de ziua rezervației

Președintele interimar al Camerei Deputaților și totodată, liderul social-democraților din Timiș, și-a anunțat vineri, intenția de a candida din partea PSD la șefia Consiliului Județean Timiș, dar și pentru funcția de primar al Timișoarei. 

Alfred Simonis a anunţat și celelalte persoane care vor intra în cursa internă a filialei pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale de anul viitor, pentru funcţiile de primar al Timişoarei şi şefia Consiliului Judeţean Timiş. Astfel, Simonis se numără printre cei care doresc să candideze la aceste funcții.

Vom intra în competiție, face măsurători, vom vedea ceea ce își doresc timișorenii și în funcție de aceasta, peste o perioadă de timp nu foarte lungă, vom face evaluarea și vom stabili cine sunt candidați în cadrul PSD Timiș, a declarat Simonis.

În urma selecției interne, înafară de Simonis, în cursa internă pentru CJ Timiș s-au mai înscris următorii: senatorul și prim

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0