SUA „plimbă elefanții“. 12 bombardiere nucleare invizibile, „pregătite să lovească oriunde și oricând“ VIDEO

HomeExterne

SUA „plimbă elefanții“. 12 bombardiere nucleare invizibile, „pregătite să lovească oriunde și oricând“ VIDEO

SUA și-au adunat aproape întreaga flotă de bombardiere nucleare invizibile într-o masivă demonstrație de forță, în timp ce Orientul Mijlociu se află p

De ce vor cetățenii Republicii Moldova ca țara lor să adere la NATO ANALIZĂ
Forțele speciale israeliene au atacat în Liban: incidente armate la granița dintre Israel și Egipt
Atac aerian al americanilor în Somalia. A fost vizată gruparea al-Shabab, după un atentat jihadist

SUA și-au adunat aproape întreaga flotă de bombardiere nucleare invizibile într-o masivă demonstrație de forță, în timp ce Orientul Mijlociu se află pe muchie de cuțit. B-2 Spirits – păstrate doar pentru „cele mai importante misiuni” – sunt „pregătite să execute un atac global oricând și oriunde”, a avertizat US Air Force.

B-2 Spirit este un bombardier greu cu roluri multiple, capabil să transporte atât focoase convenționale, cât și nucleare, scrie The Sun.

Bestiile care zboară cu 1.000 km/h sunt proiectate pentru a fi practic invizibile pentru radare și sunt cele mai scumpe avioane din lume, cu un cost estimat la 1,5 miliarde de dolari fiecare. Avionul cu doi piloți are o rază de acțiune de 9.600 de kilometri și este construit special pentru misiuni intercontinentale.

În timp ce tensiunile au crescut în spirală la începutul acestei săptămâni, între Israelul și Iran, SUA își testau bombardierele stealth.

Douăsprezece…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0