Strâmtoarea Dardanele a fost închisă temporar pentru nave

HomeExterne

Strâmtoarea Dardanele a fost închisă temporar pentru nave

Un incendiu a izbucnit la bordul unei nave de marfă care tranzita strâmtoarea. Potrivit postului turc TRT TV, o persoană a fost rănită. Foto:

Povestea Iuliei, comandantul unui pluton ucrainean care luptă la Bahmut. Și-a pierdut soțul și tatăl din cauza războiului
Noua șefă a Găgăuziei și-a anunțat intenția de a consolida relațiile cu Rusia
Referendumul pentru demiterea primarilor albanezi din Kosovo a eșuat

Un incendiu a izbucnit la bordul unei nave de marfă care tranzita strâmtoarea. Potrivit postului turc TRT TV, o persoană a fost rănită.

Foto: Shutterstock

Un incendiu a izbucnit pe vrachierul Ak Discovery, sub pavilion Barbados, în timp ce trecea prin Dardanele. După cum a relatat Direcția Generală a Gărzii de Coastă a Turciei pe pagina sa X (fostă Twiteer), traficul prin strâmtoare este blocat temporar în ambele sensuri.

A fost primită o alarmă despre un incendiu în sala mașinilor de la nava cu marfă uscată de 107 metri, Ak Discovery, care se deplasa în zona strâmtorii Dardanele, îndreptându-se din Egipt către Bulgaria. Mai multe bărci de salvare au fost trimise cu promptitudine și a început imediat stingerea navei. Strâmtoarea a fost blocată temporar în ambele sensuri”, a menționat departamentul într-un comunicat.

Echipajul cargoului a fost evacuat. Potrivit postului TRT TV , o persoană a fost rănită.

În…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0