Statele Unite recunosc rolul principal al Marocului în zona atlantică

HomeExterne

Statele Unite recunosc rolul principal al Marocului în zona atlantică

Coordonatorul Statelor Unite pentru Cooperare Atlantică, Jessica Lapenne, a declarat că Washingtonul intenționează să învețe din experiența de lider a

O rusoaică și-a denunțat propria fiică pentru că nu susține războiul lui Putin. Tânăra a intrat în atenția poliției
Oficialul american subliniază existența de standarde duble în cazul de evaziune fiscală al lui Hunter Biden
Încăierare generală în parlamentul din Kosovo, după ce prim-ministrul a fost stropit cu apă VIDEO

Coordonatorul Statelor Unite pentru Cooperare Atlantică, Jessica Lapenne, a declarat că Washingtonul intenționează să învețe din experiența de lider a Rabatului.

Rabat, Maroc. Foto: Shutterstock

SUA lucrează cu Marocul pentru a face din Atlantic o zonă de oportunitate, a anunțat, marți, la Rabat, coordonatorul american pentru cooperarea atlantică, Jessica Lapenne.

„Marocul joacă un rol de lider în zona atlantică sub conducerea Majestății Sale Regele Mohammed VI”, a declarat Maghreb Arabe Press, citându-l de reprezentantul SUA. 

Lapenne s-a întâlnit pe 25 aprilie cu ministrul afacerilor externe, al cooperării africane și al marocanilor care locuiesc în străinătate, Nasser Burita.

Suntem în Maroc pentru consultări pentru a învăța din experiența marocană în conducerea Atlanticului”, a subliniat coordonatorul SUA. „Colaborăm cu Marocul pentru a face din Atlantic o zonă de oportunitate și pentru a ne uni ca o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0