Cu cât vor fi majorate tichetele de masă, de la 1 iulie

HomePolitică

Cu cât vor fi majorate tichetele de masă, de la 1 iulie

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a participat, la Palatul Victoria, la reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social. În ur

Măsurile fiscale nu au fost tocmai bine primite de mediul de afaceri /Guvernul va lua în considerare reglajele necesare
„Suntem doi concurenți, îmi respect toți adversarii politici”
Nu vom avea recesiune! Guvernul pregătește două ordonanțe pentru creșterea veniturilor la buget

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a participat, la Palatul Victoria, la reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social. În urma discuțiilor, valoarea tichetelor de masă ar putea crește la 35 sau 40 de lei de la 1 iulie.

Întâlnirea, la care alături de ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, au mai participat reprezentanți ai Guvernului, ai Confederațiilor sindicale și patronale, a avut loc în contextul modificărilor și completărilor la Legea nr. 367/2022 privind dialogul social și Legea nr. 53/2003 – Codul muncii precum și a Ordinului pentru stabilirea valorii nominale a tichetelor de masă, conform unui comunicat de presă al Guvernului României.

Cu cât vor fi majorate tichetele de masă

În cadrul reuniunii, s-au dezbătut propunerile organizațiilor sindicale de modificare și completare la Legii 367/2022 privind Dialogul Social.

În urma discuțiilor, premierul Nicolae…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 2