Cu cât vor fi majorate tichetele de masă, de la 1 iulie

HomePolitică

Cu cât vor fi majorate tichetele de masă, de la 1 iulie

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a participat, la Palatul Victoria, la reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social. În ur

Guvernare până la final sau deloc / Marcel Ciolacu își va depune mandatul, dacă PNL se retrage
Banii din POIM pot fi folosiți până la finalul anului
Judecătorii CCR au decis dacă numirea vicepreședinților ANCOM este constituțională sau nu. Ce a criticat Opoziția

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a participat, la Palatul Victoria, la reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social. În urma discuțiilor, valoarea tichetelor de masă ar putea crește la 35 sau 40 de lei de la 1 iulie.

Întâlnirea, la care alături de ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, au mai participat reprezentanți ai Guvernului, ai Confederațiilor sindicale și patronale, a avut loc în contextul modificărilor și completărilor la Legea nr. 367/2022 privind dialogul social și Legea nr. 53/2003 – Codul muncii precum și a Ordinului pentru stabilirea valorii nominale a tichetelor de masă, conform unui comunicat de presă al Guvernului României.

Cu cât vor fi majorate tichetele de masă

În cadrul reuniunii, s-au dezbătut propunerile organizațiilor sindicale de modificare și completare la Legii 367/2022 privind Dialogul Social.

În urma discuțiilor, premierul Nicolae…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0