Sorin Grindeanu, întrebat dacă va face parte din viitorul Guvern: „Dacă vorbim astăzi, nu, pentru că avem un protocol în vigoare”

HomePolitică

Sorin Grindeanu, întrebat dacă va face parte din viitorul Guvern: „Dacă vorbim astăzi, nu, pentru că avem un protocol în vigoare”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat joi că nu va face parte din viitorul Guvern. Întrebat despre acest subiect, vicepremie

”Relațiile economice dintre România și Germania au ajuns la un nivel record”
„România, pilon de stabilitate în regiune”
Departamentul de stat al SUA critică declarațiile miniștrilor israelieni cu privire la relocarea palestinienilor în afara Fâșiei Gaza

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat joi că nu va face parte din viitorul Guvern.

Întrebat despre acest subiect, vicepremierul a spus că există în acest moment un protocol potrivit căruia funcția pe care o deține actualmente va reveni PNL.

În acest context, Grindeanu a declarat că nu va alege o altă funcție guvernamentală, ci va reveni în Parlament, el fiind și deputat.

„Dacă vorbim astăzi, nu, pentru că avem un protocol care este în vigoare şi care spune că prim-ministru va fi de la PSD, şi anume Marcel Ciolacu, după care anumite schimburi între PSD şi PNL. Nu merg la niciun alt portofoliu şi mă întorc în Parlament pentru că sunt deputat de Timiş. Să ştiţi că e o funcţie foarte bună, mă mândresc să fiu deputat de Timiş. Nu merge pe alte funcţii în Guvern, exclus aşa ceva”, a precizat Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: Stabilitatea coaliției este cel mai important lucru

Grindeanu a mai spus că, din punctul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0