Peru: Hoţi ghinionişti, căutaţi de poliţie după ce au furat dintr-un magazin doar pantofi pentru piciorul drept

HomeExterne

Peru: Hoţi ghinionişti, căutaţi de poliţie după ce au furat dintr-un magazin doar pantofi pentru piciorul drept

O bandă de hoţi din Peru a reuşit să-şi ''dea cu stângul în dreptul'' atunci când a jefuit un magazin de încălţăminte din centrul ţării, informează BB

Zelenski respinge criticile occidentale în legătură cu distribuirea forţelor pe front
Cum intenționează Kievul să inoveze „armata dronelor”. Cele mai ingenioase arme folosite de ucraineni FOTO
Rușii au lansat o rachetă asupra centrului orașului Cernihiv. Există morți și răniți VIDEO

O bandă de hoţi din Peru a reuşit să-şi ”dea cu stângul în dreptul” atunci când a jefuit un magazin de încălţăminte din centrul ţării, informează BBC.com.

Pantofi – arhiva foto

Trei persoane au pătruns într-un magazin din oraşul Huancayo şi au fugit cu peste 200 de pantofi sport… însă toţi erau pentru piciorul drept, relatează Agepres.

Proprietarul magazinului estimează că marfa furată are o valoare de peste 13.000 de dolari, însă hoţii întâmpina dificultăţi în a-i vinde.

Momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile îi arată pe infractori cum sparg lacătul de pe oblonul magazinului în toiul nopţii şi cum folosesc o tricicletă pentru a lua cutii de adidaşi de diferite mărci.

Şeful poliţiei locale, Eduan Diaz, a declarat pentru mass-media peruane: „Am adunat probe de la faţa locului. Ceea ce este neobişnuit la acest jaf este că au fost furaţi doar pantofi pentru piciorul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0