Peru: Hoţi ghinionişti, căutaţi de poliţie după ce au furat dintr-un magazin doar pantofi pentru piciorul drept

HomeExterne

Peru: Hoţi ghinionişti, căutaţi de poliţie după ce au furat dintr-un magazin doar pantofi pentru piciorul drept

O bandă de hoţi din Peru a reuşit să-şi ''dea cu stângul în dreptul'' atunci când a jefuit un magazin de încălţăminte din centrul ţării, informează BB

Preşedintele Consiliului European: „Facem apel la China să exercite presiuni asupra Rusiei”
Liban: Franța şi Arabia Saudită cer „să se pună capăt rapid vacanţei politice”
Videoclipul de promovare a turismului în Filipine, retras. Conținea imagini „total nepotrivite” VIDEO

O bandă de hoţi din Peru a reuşit să-şi ”dea cu stângul în dreptul” atunci când a jefuit un magazin de încălţăminte din centrul ţării, informează BBC.com.

Pantofi – arhiva foto

Trei persoane au pătruns într-un magazin din oraşul Huancayo şi au fugit cu peste 200 de pantofi sport… însă toţi erau pentru piciorul drept, relatează Agepres.

Proprietarul magazinului estimează că marfa furată are o valoare de peste 13.000 de dolari, însă hoţii întâmpina dificultăţi în a-i vinde.

Momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile îi arată pe infractori cum sparg lacătul de pe oblonul magazinului în toiul nopţii şi cum folosesc o tricicletă pentru a lua cutii de adidaşi de diferite mărci.

Şeful poliţiei locale, Eduan Diaz, a declarat pentru mass-media peruane: „Am adunat probe de la faţa locului. Ceea ce este neobişnuit la acest jaf este că au fost furaţi doar pantofi pentru piciorul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0