Rusia poate finanța războiul din Ucraina încă cel puțin un an, în ciuda sancţiunilor

HomePolitică

Rusia poate finanța războiul din Ucraina încă cel puțin un an, în ciuda sancţiunilor

Serviciile de informații americane susțin că Rusia va putea finanța războiul din Ucraina pentru cel puțin încă un an, în ciuda sancțiunilor f

O nouă taxă pentru angajații din România ar putea intra în vigoare la 1 septembrie. Care sunt categoriile vizate
Fostul șef ANAF, Lucian Heiuș, numit secretar general la Ministerul Finanțelor
Produsele din tutun încălzit nu vor mai putea avea arome

Serviciile de informații americane susțin că Rusia va putea finanța războiul din Ucraina pentru cel puțin încă un an, în ciuda sancțiunilor fără precedent, potrivit unor documente clasificate ale Pentagonului.

Deși unii oligarhi ai Rusiei s-ar putea să nu fie de acord cu războiul Ucraina, având în vedere că sancțiunile Occidentului le-au afectat afacerile, este puțin probabil ca ei să-și retragă sprijinul pentru președintele rus Vladimir Putin, potrivit unei evaluări care pare să dateze de la începutul lunii martie.

„Moscova se bazează pe majorarea taxelor corporative, pe fondul său suveran, pe importurile crescute și pe adaptabilitatea companiilor pentru a atenua presiunilor economice”, se arată într-un fragment din evaluarea catalogată ca fiind top secretă, citată de Washington Post.

Documentele fac parte dintr-un pachet de documente clasificate scurse pe platforma Discord și obținute de The Washington Post. Un angajat al Gărzii…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: