Răsturnare de situație de ultimă oră! ASF anunță că totul este doar un fake news

HomeBusiness

Răsturnare de situație de ultimă oră! ASF anunță că totul este doar un fake news

Răsturnare de situație! Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunță că informațiile transmise astăzi în presă nu su

Curs BNR, 18 mai 2023. Euro și dolarul, în creștere
Bancnotele românești care te îmbogățesc dacă le pui pe OLX. Cât au ajuns să coste acești bani rari care au circulat la noi în țară
Vești proaste pentru posesorii de autoturisme! Şoferii care ar putea plăti asigurări RCA cu 80% mai scumpe

Răsturnare de situație! Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunță că informațiile transmise astăzi în presă nu sunt altceva decât un fake news.

Mai precis, publicația Gândul a afirmat că procurorii au descins la sediul ASF, fiind vizați de operațiune chiar șefii Autorității de Supraveghere Financiară.

Procurorii de la Parchetul General fac percheziții, joi, la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a ridica documente în legătură cu Euroins și City Insurance, au spus surse judiciare, conform publicației menționate.

În replică, ASF susține că „nu se confirmă informațiile apărute în spațiul public, privind eventuale descinderi și percheziții la sediul Autorității și menționează că aceste informații nu sunt altceva decât fake news”.

Reacția ASF:

Autoritatea de Supraveghere Financiară (A.S.F.) precizează că nu se confirmă informațiile apărute în spațiul public,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0