Marcel Ciolacu insistă să taie pensiile speciale

HomePolitică

Marcel Ciolacu insistă să taie pensiile speciale

Reacție categorică a președintelui PSD, Marcel Ciolacu, pe subiectul pensiilor speciale – trebuie tăiate, iar Guvernul să își asume răspunder

Discuţiile pe rotativa guvernamentală vor fi reluate
„Nu există liderul maxim, s-au dus acele poveşti!”
Amalija Knavs, mama fostei prime doamne Melania Trump, a murit la vârsta de 78 de ani

Reacție categorică a președintelui PSD, Marcel Ciolacu, pe subiectul pensiilor speciale – trebuie tăiate, iar Guvernul să își asume răspunderea în Parlament!

Mai mult, liderul social-democraților i-a „atins” și pe partenerii de guvernare din UDMR, arătați cu degetul pentru ultimele ieșiri publice pe acest subiect.

Ciolacu: „Nu pot continua ca om politic dacă…”

În opinia lui Ciolacu, tema renunțării la pensiile speciale se poate dezbate și în Parlament, fiind suficient timp pentru a face acest lucru.

Avem timp să terminăm și în Parlament. Sesiunea parlamentară se termină pe 1 iulie. Deci, nu e nicio problemă. Problema e că trebuiau deja închise, fiind în cererea de plată nr. 3. Dar, sunt ferm convins că ne vom încadra”, a spus Ciolacu.

Întrebat de jurnaliști dacă varianta asumării răspunderii rămâne în picioare, atâta timp cât partenerii din coaliție, respectiv UDMR, spuneau că nu știu nimic despre așa ceva și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: