Primul stat care a decis interzicerea completă a aplicației Tik Tok

HomePolitică

Primul stat care a decis interzicerea completă a aplicației Tik Tok

Montana a devenit primul stat din SUA care a adoptat o legislație prin care interzice folosirea aplicației TikTok pe toate dispozitivele pers

Nu poate fi aplicată o simplă formulă pentru a rezolva probleme care trenează de atâția ani
Din 2024, Parlamentul European va avea mai mulți membri. 15 locuri au fost împărțite între 12 țări. Câti europarlamentari va avea România?
”Este important ca toate proiectele mari demarate până acum să fie continuate”

Montana a devenit primul stat din SUA care a adoptat o legislație prin care interzice folosirea aplicației TikTok pe toate dispozitivele personale.

Legislația marchează cel mai avansat pas pe care l-a făcut până acum un guvern în sensul restricționării TikTok, în urma îngrijorărilor legate de securitate și vine în momentul în care unii parlamentari federali au cerut interzicerea națională a TikTok.

Parlamentarii din Montana au votat cu 54 de voturi „pentru” și 43 „împotrivă” proiectul de lege cunoscut sub numele de SB419. Dacă guvernatorul statului, Greg Gianforte, semnează proiectul de lege, acesta ar intra în vigoare în ianuarie.

„Guvernatorul va analiza cu atenție orice proiect de lege pe care legislativul îl trimite la biroul său”, a spus Brooke Stroyke, purtătorul de cuvânt al Gianforte.

În decembrie, Gianforte a interzis TikTok pe dispozitivele guvernamentale de stat și în luna următoare a îndemnat Sistemul Universitar din…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0