Președintele Braziliei și-a nuanțat declarația pe tema războiului din Ucraina după întâlnirea cu Iohannis: „Guvernul meu condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei”

HomeExterne

Președintele Braziliei și-a nuanțat declarația pe tema războiului din Ucraina după întâlnirea cu Iohannis: „Guvernul meu condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei”

Preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, a declarat, marţi, că Guvernul său condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei şi a arăta

Cel mai norocos soldat rus. Abandonat de colegi, a privit cum blindatul acestora explodează VIDEO
Ce pot face oamenii pentru un selfie. Turiștii își riscă viața pentru a-și face poze cu un termometru uriaș din SUA
Guvernul Recean de la Chișinău a suplinit cele trei locuri vacante. Cine sunt noii miniștri de la Educație, Interne și Infrastructură

Preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, a declarat, marţi, că Guvernul său condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei şi a arătat că susţine o soluţie politică negociată cu privire la războiul din această ţară.

FOTO EPA EFE

„În timp ce Guvernul meu condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei, suntem în favoarea unei soluţii politice negociate pentru conflict. Am vorbit despre preocuparea noastră cu privire la efectele războiului care extrapolează continentul european. Am reiterat preocuparea mea asupra consecinţelor globale ale conflictului, mai ales în materie de securitate alimentară, economică şi energetică în special asupra regiunilor cele mai sărace ale planetei. Trebuie să creăm urgent un grup de ţări care să se aşeze la masă şi care să discute cu Rusia ca să găsim pacea”, a afirmat Luiz Inacio Lula da Silva la dejunul de lucru cu preşedintele Klaus Iohannis.

Luiz Inacio Lula da…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: