Președintele Braziliei și-a nuanțat declarația pe tema războiului din Ucraina după întâlnirea cu Iohannis: „Guvernul meu condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei”

HomeExterne

Președintele Braziliei și-a nuanțat declarația pe tema războiului din Ucraina după întâlnirea cu Iohannis: „Guvernul meu condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei”

Preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, a declarat, marţi, că Guvernul său condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei şi a arăta

Reuters: Kievul a îndeplinit două dintre cele șapte condiții pentru începerea discuțiilor de aderare la UE
Serbia își va schimba strategia de politică externă pe baza cooperării cu țările prietene
Un bărbat s-a trezit că este tatăl a doi copii venezueleni. Greșeala unor funcționari i-a distrus familia

Preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, a declarat, marţi, că Guvernul său condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei şi a arătat că susţine o soluţie politică negociată cu privire la războiul din această ţară.

FOTO EPA EFE

„În timp ce Guvernul meu condamnă violarea integrităţii teritoriale a Ucrainei, suntem în favoarea unei soluţii politice negociate pentru conflict. Am vorbit despre preocuparea noastră cu privire la efectele războiului care extrapolează continentul european. Am reiterat preocuparea mea asupra consecinţelor globale ale conflictului, mai ales în materie de securitate alimentară, economică şi energetică în special asupra regiunilor cele mai sărace ale planetei. Trebuie să creăm urgent un grup de ţări care să se aşeze la masă şi care să discute cu Rusia ca să găsim pacea”, a afirmat Luiz Inacio Lula da Silva la dejunul de lucru cu preşedintele Klaus Iohannis.

Luiz Inacio Lula da…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: