Poveste cu final fericit pentru un cățel abandonat patru luni pe un aeroport din SUA

HomeLifestyle

Poveste cu final fericit pentru un cățel abandonat patru luni pe un aeroport din SUA

Un cățel care a fost părăsit în urmă cu patru luni într-un aeroport din Statele Unite a fost, în cele din urmă, adoptat de un pilot care nu și-a dorit

Intră în vigoare legea UE privind încărcătorul unic USB-C
2023: anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc. Vor fi schimbări majore. „Răspunsul la război nu este pacea“
Pericolul inteligenței artificiale. Mașinile ar putea prelua controlul și lua decizii în locul umanității, avertizează experții

Un cățel care a fost părăsit în urmă cu patru luni într-un aeroport din Statele Unite a fost, în cele din urmă, adoptat de un pilot care nu și-a dorit ca puiul, pe jumătate ciobănesc german, să petreacă sărbătorile într-un adăpost, relatează Business Insider.

Cățelul a fost părăsit în urmă cu patru luni pe Aeroportul Internațional San Francisco. Se crede că patrupedul de 6 luni a fost adus pe aeroportul din California de stăpânul său, din Asia, la sfârșitul lui august. 

Fiindcă documentele sale erau incomplete, stăpânul l-a abandonat. 

Angajații companiei aeriene United Airlines care lucrează la San Francisco s-au ocupat de îngrijirea patrupedului și au început să-i caute un cămin. L-au numit Polaris. 

Un reprezentant al companiei aeriene a afirmat pentru Business Insider că Polaris a locuit o vreme la Los Angeles, într-o unitate de carantină. Între timp, au demarat căutările pentru o familie. 

 „Echipa United Airlines a acceptat provocarea pentru a se asigura că Polaris va fi în siguranță, sănătos și va ajunge într-o casă iubitoare”, a afirmat Lisa Feder, șefa unui centru pentru protecția animalelor, unde a fost cazat temporar patrupedul.

Angajații United Airlines i-au cumpărat mâncare și jucării. 

În sfârșit, unul dintre piloții United Airlines, pe numele său William Dale, a decis să-l adopte pe Polaris și l-a dus acasă de Crăciun. 

 „Polaris pleacă acasă cu o nouă familie iubitoare, la timp pentru sărbători”, se arată într-o postare publicată pe Twitter de Maddie King, o angajată a companiei. 

De asemenea, pe aceeași rețea de socializare a fost publicată o imagine cu Polaris fiind îmbrăcat în costum de Moș Crăciun. 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 3