O soluție care se poate aplica doar atunci când vom avea toate instrumentele necesare

HomePolitică

O soluție care se poate aplica doar atunci când vom avea toate instrumentele necesare

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, la Piatra Neamț, că impozitarea progresivă este o soluție care se poate aplica doar atunci guvernul va av

UE se va destrăma dictează în domeniul legislației
Noi imagini cu momentul în care teroriștii Hamas dau buzna în kibbutzul Be’eri
Cu ce se ocupă zilele acestea tânăra de la AUR care ar fi încercat să intre cu gloanțe în Parlament? „Suflecă mânecile și fă schimbarea!”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, la Piatra Neamț, că impozitarea progresivă este o soluție care se poate aplica doar atunci guvernul va avea toate instrumentele necesare, mai precis digitalizarea la nivelul ANAF, pentru a determina venitul global.

„Impozitarea progresivă este o soluție care se poate aplica doar atunci când vom avea toate instrumentele necesare, mai precis digitalizarea la nivelul ANAF, pentru a determina venitul global. În contextul în care în prezent aceste cifre sunt ținute cu creionul în registre, este imposibil să avem impozitare progresivă”, a declarat Nicolae Ciucă, în cadrul vizitei de la Piatra Neamț.

Premierul a spus că România nu poate să își permită să riște pierderea banilor din PNRR și se va merge cu îndeplinirea tuturor jaloanelor și țintelor din PNRR.

„România nu poate să își permită să riște pierderea banilor din PNRR, drept urmare se va merge cu îndeplinirea tuturor jaloanelor și țintelor din…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: