Alex Pânișoară sesizează Instituția Prefectului: ”Clotilde Armand încalcă legea!”

HomePolitică

Alex Pânișoară sesizează Instituția Prefectului: ”Clotilde Armand încalcă legea!”

Legea nu mai este respectată în Sectorul 1 al Capitalei, condus de Clotilde Armand, iar situația atinge paroxismul, avertizează urbanistul Al

Ionuț Stroe: Ultima săptămână din mai
”Ideea de a transforma Piața Amzei într-un hub cultural este doar o fumigenă!”
România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

Legea nu mai este respectată în Sectorul 1 al Capitalei, condus de Clotilde Armand, iar situația atinge paroxismul, avertizează urbanistul Alexandru Pânișoară, președintele Asociației pentru Dreptul Urbanismului (ADU).

La Primăria Sectorului 1 al Capitalei, scandalurile se țin lanț. După ce a trimis către Prefectul Bucureștiului un buget ”fals”, care nu conținea toate amendamentele aduse de reprezentanții PSD și PNL, Clotilde Armand nu mai convoacă, în luna aprilie, Consiliul Local, iar Alexandru Pânișoară trage un semnal de alarmă.

Legea este, din nou, încălcată, spune acesta, iar primarul Sectorului 1 ”a oprit definitiv activitatea administrației publice locale”.

Fizic, Clotilde Armand nu mai are când să convoace Consiliul Local în această lună. Au avut o ședință în data de 3 aprilie, convocată deîndată, dar – conform Codului Administrativ – primarul trebuie să convoace, cel puțin o dată pe lună, Consiliul Local…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: