„Nu vreau să rănesc China”

HomePolitică

„Nu vreau să rănesc China”

Vești proaste pentru economia chineză, după scăderea bruscă a cifrelor comerțului exterior. Președintele american Joe Biden a declarat că probl

Ministerul Justiției supune dezbaterii publice proiectul privind transferul costurilor readucerii fugarilor în țară către deținut
Angel Tîlvăr, vizitat de ambasadorul SUA la București, Kathleen Kavalec / „România a susținut întărirea angajamentului american la Marea Neagră”
Piedone, candidat la Primăria Capitalei: „Oamenii s-au săturat să trăiască într-o realitate virtuală. După 30 de ani, nu mai e loc de VRĂJEALĂ”

Vești proaste pentru economia chineză, după scăderea bruscă a cifrelor comerțului exterior. Președintele american Joe Biden a declarat că problemele economice tot mai mari ale Chinei fac din această țară o „bombă cu ceas”.

„China este o bombă cu ceas în multe cazuri”, a spus Biden la un eveniment privat de strângere de fonduri în statul de vest Utah.

Democratul a subliniat șomajul ridicat și forța de muncă îmbătrânită a țării, spunând că „China are probleme”.

Când oamenii răi au probleme, fac lucruri rele, a spus Joe Biden

Biden a jignit Beijingul în iunie, descriindu-l pe omologul său Xi Jinping drept „dictator”, într-un comentariu catalogat drept „provocare” de către ministerul de externe al Chinei.

Biden a insistat că va caută „o relație rațională cu China”.

Nu vreau să rănesc China, dar mă uit, a spus președintele SUA

Statele Unite și-au relansat recent dialogul cu China, cu o succesiune de vizite la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0