„Nu ne vom trimite fiii și soții pe câmpul de luptă”

HomePolitică

„Nu ne vom trimite fiii și soții pe câmpul de luptă”

Președinta Ungariei, Katalin Novak, a discutat miercuri la Budapesta cu omoloaga sa slovenă, Natasa Pirc Musar, și au pledat pentru găsirea r

Ministerul Apărării a semnat contractul de achiziție a 18 drone de atac TB2
Marcel Ciolacu despre George Simion: „Nu cred că Simion merită să fie în turul 2 pentru cea mai înaltă funcție în statul român”
Uniunea Europeană, un nou ajutor pentru Ucraina, în valoare de 1,5 miliarde de euro: „Vom continua să sprijinim”

Președinta Ungariei, Katalin Novak, a discutat miercuri la Budapesta cu omoloaga sa slovenă, Natasa Pirc Musar, și au pledat pentru găsirea rapidă a unei soluții de pace în privința războiului din Ucraina, condamnând agresiunea rusă și subliniind că în joc este pacea regională.

Președinta Ungariei, Katalin Novak, a spus miercuri că Ucraina nu trebuie „încurajată să nutrească aşteptări iraţionale cu privire la ajutorul pe care îl primeşte”.

Deși condamnă agresiunea rusă și se declară în favoarea găsirii unei soluții rapide pentru pace, Katalin Novak face o afirmație bizară: „Nu ne vom trimite fiii şi soţii pe câmpul de luptă”, a spus aceasta, deși nimeni nu i-a cerut până acum acest lucru.

„Ucraina nu trebuie încurajată să nutrească așteptări iraționale cu privire la ajutorul pe care îl primește: nu ne vom trimite fiii și soții pe câmpul de luptă”, a spus Katalin Novak.

Cei 150.000 de etnici maghiari din…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0