Noroiul este un impediment pentru una dintre armele occidentale primite de Kiev

HomeExterne

Noroiul este un impediment pentru una dintre armele occidentale primite de Kiev

Noroiul afectează câmpurile de luptă din estul Ucrainei creând probleme de mobilitate pentru forțele ruse și ucrainene și încetinind operațiunile ambe

Zeci de oameni au fost arestați de poliția din Hong Kong pentru că au participat la comemorarea masacrului din Piața Tiananmen
Transferul de arme nucleare ruse în Belarus nu înseamnă un pericol mai mare de escaladare. Analiza ISW
O polițistă a folosit cardul bancar al unui mort pentru cheltuieli de lux și programări la coafor

Noroiul afectează câmpurile de luptă din estul Ucrainei creând probleme de mobilitate pentru forțele ruse și ucrainene și încetinind operațiunile ambelor părți beligerante. Acesta dăunează însă și unor arme mai pretențioase de fabricație occidentală.

Kievul a primit recent obuziere autopropulsate Panzerhaubitze 2000 FOTO ARHIVĂ

Starea terenului se dovedește a fi un obstacol pentru trupele Kievului care operează unele echipamente militare germane, și anume obuziere de 155 mm care sunt extrem de sensibile la murdărie.

Obuzierul Panzerhaubitze 2000 se numără printre cele mai puternice arme de artilerie din arsenalul Bundeswehr (armata germană). Poate lovi ținte la o distanță de 30 de kilometri cu muniție standard și la o distanță de până la 100 de kilometri cu tipuri avansate de muniție.

Germania a trimis Ucrainei 14 obuziere autopropulsate Panzerhaubitze 2000, potrivit unui inventar al sprijinului militar acordat Kievului….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: