”Crizele primarului Clotilde Armand demonstrează, încă o dată, că nu înțelege pe ce lume trăiește”

HomePolitică

”Crizele primarului Clotilde Armand demonstrează, încă o dată, că nu înțelege pe ce lume trăiește”

Marți, 2 mai 2023, consilierii locali PNL și PSD au convocat – de la ora 10:00 – o ședință de îndată pentru a discuta cum s-au cheltuit până

Camera Deputaţilor şi Senatul, şedinţă comună pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor
Cei care ne spun să nu intrăm în Rafah, practic ne spun să nu câştigăm împotriva Hamas
„Energia voastră ne inspiră şi ne mobilizează”

Marți, 2 mai 2023, consilierii locali PNL și PSD au convocat – de la ora 10:00 – o ședință de îndată pentru a discuta cum s-au cheltuit până acum banii în Sectorul 1 și pentru ”a updata o serie de amendamente desemnate de Prefectul Capitalei”. Primarul Clotilde Armand poate să facă plăți încă din data de 27 aprilie 2023, acuză consilierii locali, numai că preferă să mențină sectorul în același stand-by reprezentat de un blocaj care îi afectează, negativ, pe toți locuitorii.

Consilierul local PNL Daniel Ciungu declară, în exclusivitate pentru Gândul, că este vorba, pur și simplu, despre ”șoc și groază”, iar atitudinea din ultimele zile a primarului Clotilde Armand artă foarte clar că ”nu înțelege pe ce lume trăiește”.

Bugetul Sectorului 1 pentru anul 2023 este legal, mai precizează Daniel Ciungu, iar Prefectura Capitalei a transmis, foarte clar, acest lucru.

Șoc și groază… prefectul ne dă dreptate: Sectorul 1…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1