”NIMENI nu va lua copiii românilor și nici nu-i va înscrie în baze de date pentru a-i scoate din țară”

HomePolitică

”NIMENI nu va lua copiii românilor și nici nu-i va înscrie în baze de date pentru a-i scoate din țară”

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Fire

Cum explică Marcel Boloș, reducerea cheltuielilor în administrație: „E nefiresc ca un pom de Crăciun să depășească 10.000 de lei”
Departamentul de stat al SUA critică declarațiile miniștrilor israelieni cu privire la relocarea palestinienilor în afara Fâșiei Gaza
Marcel Ciolacu își asumă ferm angajamentul de a face reformele asumate prin PNRR

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a explicat pe pagina sa de Facebook, ce înseamnă, de fapt, legea prevenției separării copilului de familie, lege care a iscat discuții în Parlament.

Gabriela Firea clarifică ce înseamnă legea prevenției separării copilului de familie.

”NIMENI nu va lua copiii românilor și nici nu-i va înscrie în baze de date pentru a-i scoate din țară! Adopțiile internaționale sunt interzise de 22 de ani în România.  M-am implicat direct, ca ministru al Familiei, pentru rezolvarea unor cazuri în care copiii români au fost luați de mulți ani din familii aflate în diaspora. Locul copiilor este în familia lor. Lupta continuă pentru multe asemenea cazuri, abuzurile trebuie să înceteze și copiii să se întoarcă în familii.

Nu cred că își poate închipui cineva că tocmai eu, mamă a trei copii și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1