Nicușor Dan, IRONIC după ce Coaliția a renunțat la medicul Cătălin Cîrstoiu

HomePolitică

Nicușor Dan, IRONIC după ce Coaliția a renunțat la medicul Cătălin Cîrstoiu

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat printr-o postare ironică după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. ”

România nu știe exact câți cetățeni trăiesc în afara țării. Florin Cârciu, șeful DRP: Cu aproximație, sunt 8 milioane în străinătate
60% din banii împrumutați de România merg pentru plata datoriilor din urmă
Cine este noul președinte al PSD Vaslui, după excluderea lui Dumitru Buzatu

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat printr-o postare ironică după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu.

”Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanţeze?”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.î

Nicuşor Dan, declara luni, înaintea deciziei coaliîiei PSD-PNL, că în acest moment, în lipsa unui candidat viabil PSD-PNL, lupta s-a polarizat deja între primii clasaţi, Cristian Popescu Piedone şi el, astfel că este foarte greu pentru oricine să intre pe ultima sută de metri în această campanie pentru că pleacă cu un handicap foarte foarte mare.

Nicuşor Dan a mai spus că delimitarea coaliţiei faţă de medicul Cătălin Cîrstoiu este un lucru neserios şi  că  i-ar fi plăcut să aibă o dezbatere cu Gabriela Firea, pentru a compara mandatele.

CITEȘTE ȘI:

Piedone, prima REACȚIE după decizia Coaliției de a merge separat cu proprii candidați / ,,Blat politic pentru susținerea lui…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0