Netanyahu a convocat o întâlnire cu ofițerii de informații militare după atacul asupra casei din Rehovot

HomeExterne

Netanyahu a convocat o întâlnire cu ofițerii de informații militare după atacul asupra casei din Rehovot

Potrivit serviciului medical israelian „Magen David Adom”, o persoană a murit și alte șapte au fost rănite. Lovituri de rachetă în Gaza. Foto:

Casa Albă: Rusia ar putea produce de anul viitor drone iraniene pe teritoriul său
Putin, confruntat cu cea mai gravă insurecție după Cecenia: Autoritățile din Belgorod evacuează munițiile nucleare VIDEO
Ce pot face oamenii pentru un selfie. Turiștii își riscă viața pentru a-și face poze cu un termometru uriaș din SUA

Potrivit serviciului medical israelian „Magen David Adom”, o persoană a murit și alte șapte au fost rănite.

Lovituri de rachetă în Gaza. Foto: Profimedia

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a convocat joi o întâlnire operațională cu ofițerii de informații militare, conform umui comunicat emis de biroul șefului guvernului.

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu ține o întâlnire operațională cu ofițerii de informații militare în biroul său din complexul Kiriya din Tel Aviv. La întâlnire participă șeful Biroului Primului Ministru, Tzachi Braverman„, se arată în mesaj.

Anterior, una dintre rachetele lansate de radicalii palestinieni din Fâșia Gaza pe teritoriul israelian a lovit o clădire rezidențială din orașul Rehovot, care este situat în partea centrală a țării, la 20 km sud-vest de Tel Aviv. Potrivit serviciului medical israelian „Magen David Adom” („Scutul Roșu al lui David”), în urma loviturii cu rachete, o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: