interes imens pentru FCSB – CFR Cluj! Billel Omrani, surprins când a aflat câte bilete s-au vândut

HomeSport

interes imens pentru FCSB – CFR Cluj! Billel Omrani, surprins când a aflat câte bilete s-au vândut

SuperLiga: Voluntari - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1 SuperLiga: Rapid - Sepsi, vineri, 20:30, DGS 1 Mihai Stoica, managerul general de la FCSB,

„Așa am pierdut trei campionate”. Gigi Becali a identificat principala greșeală a FCSB-ului din ultimii ani
Video Exclusiv | „Mai are puțin și leșină de nervi!” Cristi Balaj și Marius Lăcătuș, dialog în contradictoriu: „Nu se poate așa ceva!”
Tottenham a refuzat ultima propunere de la Bayern pentru Kane, dar are înlocuitorul pregătit

  • SuperLiga: VoluntariBotoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: RapidSepsi, vineri, 20:30, DGS 1

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat joi, cu mai bine de 72 de ore înaintea meciului, că borna de 30.000 de bilete vândute este aproape să fie atinsă.

Interes imens pentru FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica se așteaptă ca fanii să se înghesuie la case duminică și să se depășească borna de 40.000 de bilete vândute, în cazul în care la Universitatea Craiova – Farul, meci care se joacă sâmbătă seară, va fi un rezultat favorabil FCSB-ului.

Ne apropiem de 30.000 vertiginos. Mă gândesc că poate facem un record dacă face și Craiova ceva. Indiferent de ce se întâmplă la Craiova, campionatul se va juca până în ultima etapă. Nu va mai fi ce-a fost în anii trecuți.

Important e ca noi să câștigăm. Până la urmă, asta e tot ce contează. Cu Nordul lângă noi, numai erori prea mari de arbitraj ne-au oprit să câștigăm anumite…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0