Ministerul Dezvoltării alocă peste 600 milioane lei pentru construirea a 15 cămine studenţeşti

HomePolitică

Ministerul Dezvoltării alocă peste 600 milioane lei pentru construirea a 15 cămine studenţeşti

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veştea, anunţă că instituția pe care o conduce urmează să aloce peste 600 milioane lei pentru construirea

„Dați-mi voie să termin treaba începută”
Atacurile asupra infrastructurii civile sunt inacceptabile
Posturile din sistemul sanitar vor fi DEBLOCATE. Viitoarea lege a salarizării va rezolva toate inechitățile actuale

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veştea, anunţă că instituția pe care o conduce urmează să aloce peste 600 milioane lei pentru construirea a 15 cămine studenţeşti şi crearea a 4.853 de locuri de cazare.

„Am avut plăcerea de mă întâlni, la Timișoara, cu primarii din județul Timiș. Discuția s-a axat pe proiectele finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, care contribuie la bunăstarea comunităților locale. Am accentuat importanța investițiilor integrate, centrate pe nevoile cetățenilor.

De asemenea, am verificat progresul unor proiecte educaționale finanțate de Compania Națională de Investiții, care susțin educația de calitate. Astfel, Ministerul Dezvoltării alocă peste 600 milioane lei pentru construirea a 15 cămine studențești și crearea a 4.853 de locuri de cazare pentru studenți, în toată țara”, anunță Veștea, într-o postare pe Facebook.

Conform sursei citate, printre aceste…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: