Marius Budăi, prins într-o mașină furată, alături de un parlamentar

HomePolitică

Marius Budăi, prins într-o mașină furată, alături de un parlamentar

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a fost surprins într-o mașină furată, alături de un alt parlamentar român, la punctul de trecere a fro

Uniunea Europeană, un nou ajutor pentru Ucraina, în valoare de 1,5 miliarde de euro: „Vom continua să sprijinim”
Cătălin Cîrstoiu le RĂSPUNDE celor care îl întreabă dacă se va retrage de la primărie / ,,Sunt grupuri de interese”
Bilanțul lui Boloș, la o săptămână după implementarea sistemului e-Factura: Au fost preluate 2.775.421 de facturi cu o valoare de 16 mld. lei

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a fost surprins într-o mașină furată, alături de un alt parlamentar român, la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Sâmbătă seară, la punctul de trecere a frontierei Sculeni/județul Iași, s-a prezentat la verificările de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un autoturism marca Audi A6 fabricat 2009, care era înmatriculat în România în anul 2015, pe numele parlamentarului Dan-Constantin Șlincu, conform Sursa Zilei.

După ce au verificat mașina, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul respectiv figurează cu alertă în SIS-bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile din Belgia la data de 05.01.2016.

Mașina a fost confiscată

În autoturism se aflau Marius Budăi și Dan-Constantin Șlincu, ambii membri ai Parlamentului României. Cei doi au prezentat la controlul de frontieră pașapoarte diplomatice.

Polițiștii de frontieră au deschis dosar penal pentru…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0