Volodimir Zelenski, mesaje-cheie pentru România?

HomePolitică

Volodimir Zelenski, mesaje-cheie pentru România?

Radu Magdin, analist de politică externă, a făcut pentru Gândul o analiză a prezenței în România a președintelui ucrainean, Volodimir Zelenki,

Marcel Ciolacu insistă să taie pensiile speciale
Florin Barbu anunță că încep plățile pentru cei înscriși în Programul
EXCLUSIV FOTO | Reuniune de gradul zero la Florența! Cu cine s-a întâlnit în secret liderul AUR, George Simion

Radu Magdin, analist de politică externă, a făcut pentru Gândul o analiză a prezenței în România a președintelui ucrainean, Volodimir Zelenki, fiind și prima vizită pe care oficialul o face în țara noastră de la invazia Rusiei în Ucraina, în 24 februarie 2022. Interlocutorul Gândul mărturisește că, dincolo de încărcătura simbolică a vizitei de marți, se așteaptă ca președintele Ucrainei să transmită mai multe mesaje-cheie, în ceea ce privește parteneriatul Ucrainei cu România.

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski va face, marţi, o vizită oficială în România. Liderul de la Kiev va avea întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Marcel Ciolacu și va susține un discurs în plenul Parlamentului.

În 23 august, s-a aflat în vizită la București premierul Ucrainei, Denîs Șmîhal, care a anunțat că președintele Volodimir Zelenski va veni în România, dar fără să ofere mai multe detalii.

Ce se știe, până…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0