Marcel Ciolacu îl susține pe Sorin Grindeanu

HomePolitică

Marcel Ciolacu îl susține pe Sorin Grindeanu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a vorbit vineri în cadrul Conferinței județene de alegeri de la Neamț despre realizările pe care le-a adus i

Dominic Fritz, prima reacție după izbucnirea scandalului „Mită la Maia Sandu” / „Există un atac foarte aspru din partea Rusiei”
„Timpul nu este de partea noastră, dar ne-am asumat să lucrăm în ritm accelerat”
Președintele Klaus Iohannis l-a PRIMIT, la Palatul Cotroceni, pe premierul Republicii Coreea de Sud, Han Duck-soo

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a vorbit vineri în cadrul Conferinței județene de alegeri de la Neamț despre realizările pe care le-a adus intrarea la guvernare a partidului pe care îl conduce. Acesta a menționat și ”abordarea corectă” a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu în ceea ce privește autostrada Moldovei.  

Aflat în cadrul Conferinței județene de la Neamț, Marcel Ciolacu și-a început discursul vorbind despre realizările PSD odată cu intrarea la guvernare.

Făcând referire la reconstrucția politică ” intrarea PSD la guvernare a adus coerență guvernamentală, a adus o evidentă plus valoare în actul de guvernare”, a declarat liderul social-democrat.

Printre temele punctate de Marcel Ciolacu se numără și colectarea la bugetul de stat: ”Avem cea mai mică impozitare a capitalului din Europa” a menționat acesta.

Un alt element pe care președintele PSD a vrut să-l sublinieze este faptul că românii nu pot fi opriți…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0