Marcel Ciolacu face un apel ca românii să nu mai plece în pelerinaj. „În Israel e război”

HomePolitică

Marcel Ciolacu face un apel ca românii să nu mai plece în pelerinaj. „În Israel e război”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că statul român va ajuta persoanele vulnerabile din punct de vedere financiar care cer repatriere

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat Muzeul Holocaustului din Washington. „Să ne angajăm cu toţii pentru a avea grijă ca istoria să nu se repete”
Pot fi alegeri locale odată cu parlamentarele? Doi foști judecători CCR spun ce comasare ar fi constituțională
”PNRR-ul nu este un program electoral” – Declarații Exclusive

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că statul român va ajuta persoanele vulnerabile din punct de vedere financiar care cer repatriere în țară. 

Ciolacu a remarcat eforturile companiei TAROM, care nu a renunțat să opereze zboruri în Israel și, mai mult decât atât, a menținut un preț fix la bilete.

Au fost 10 aeronave de la TAROM, opt aeronave private care au făcut acest transport pentru 1709 români care au fost repatriați. (…) Nu există zboruri umanitare. Nu putem transforma România și companiile românești în Crucea Roșie. Dar, în funcție de veniturile lor, statul român, la anumite persoane vulnerabile va înapoia bani. Mai mult, am văzut un preț fix la TAROM de 350 euro. Le mulțumesc celor de la TAROM pentru decizie, fiindcă, ei de fapt, prin acest preț și-au acoperit doar costurile propriu-zise.

Premierul a făcut un apel către cetățenii români să-și amâne călătoriile programate în Israel. E război, pelerinajele sunt…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0