Ludovic Orban, agresat de protestatari AUR! „Am fost scuipat, lovit”

HomePolitică

Ludovic Orban, agresat de protestatari AUR! „Am fost scuipat, lovit”

Ludovic Orban, fost lider PNL și premier al României, acuză că a fost agresat de simpatizanții AUR chemați să protesteze. Incidentul ar fi av

Primarul din Caracal ANUNȚĂ că se retrage din PSD și din toate funcțiile pe care le deține după tragedia de la Crevedia: „Sunt puternic afectat” Primarul din Caracal ANUNȚĂ că se retrage din PSD și din toate funcțiile pe care le deține după tragedia de la Crevedia: „Sunt puternic afectat”
Putin le ordonă militarilor săi să jure pe drapel la 2 zile de la moartea lui Prigojin
Decizia privind aderarea României în Schengen pe cale aeriană și maritimă se va lua în COREPER/ „Ține locul de JAI”

Ludovic Orban, fost lider PNL și premier al României, acuză că a fost agresat de simpatizanții AUR chemați să protesteze. Incidentul ar fi avut loc miercuri dimineață, la intrarea în clădirea Parlamentului.

Referitor la cele două proteste organizate de AUR miercuri, reprezentanții Jandarmeriei transmit că aceste adunări publice nu sunt legale.

Orban: „Oameni din AUR au fost asmuțiți împotriva mea”

Am fost scuipat, înjurat, lovit, au intervenit jandarmii, deși eu nu am solicitat lucrul acesta, dar au intervenit din cauza violenței”, a declarat Ludovic Orban într-o intervenție la Digi24.

Protestatari AUR, cea mai mare parte a protestatarilor sunt membri AUR, care au și fost asmuțiți împotriva mea” – Ludovic Orban

Actual deputat din partea partidului Forța Dreptei, Orban s-a plâns că nu i s-a permis accesul să intre în Parlament.

Când am plecat de la poarta unde nu mi s-a permis accesul ca deputat, a trebuit să traversez…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0