În spatele liniilor: Cum spală Rusia creierul tinerilor din Ucraina

HomeExterne

În spatele liniilor: Cum spală Rusia creierul tinerilor din Ucraina

Ocupanții ruși folosesc o combinație constrângere, propagandă și tentație în timp ce încearcă să-i convingă pe copiii ucraineni că viitorul lor este M

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Rusia continuă să răpească și să deporteze copii ucraineni
Aur, arme și peruci. Cele mai bizare lucruri găsite de anchetatori în conacul lui Prigojin. Șeful Wagner s-a pozat deghizat FOTO VIDEO
Rusia monitorizează îndeaproape situaţia din Kosovo, care este „potenţial periculoasă“

Ocupanții ruși folosesc o combinație constrângere, propagandă și tentație în timp ce încearcă să-i convingă pe copiii ucraineni că viitorul lor este Moscova, se arată într-o analiză CEPA.

Copii din Crimeea învățând să mânuiască o mitralieră FOTO Captură Twitter

După invazia pe sacră largă din februarie 2022, forțele de ocupație rusești au implementat programe menite să militarizeze educația copiilor și să o infuzeze cu propagandă rusă. Politica lor a constat în estomparea și apoi ștergerea identității ucrainene înainte de a impune o falsă interpretare a războiului din Ucraina și rusificarea activă a tinerilor.

Acesta a fost implementată înainte de invazia din 2022 în teritoriile ocupate din estul Ucrainei, în regiunea Donbass, unde limba ucraineană a fost înlocuită cu rusa în scoli, precum și în Crimeea, anexată în 2014.

Se întâmplă în prezent și în teritoriile ocupate mai recent din regiunea…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: