În spatele liniilor: Cum spală Rusia creierul tinerilor din Ucraina

HomeExterne

În spatele liniilor: Cum spală Rusia creierul tinerilor din Ucraina

Ocupanții ruși folosesc o combinație constrângere, propagandă și tentație în timp ce încearcă să-i convingă pe copiii ucraineni că viitorul lor este M

Dezinformările despre Titanic au revenit în forță pe fondul noii tragedii din Atlanticul de Nord
Ucraineni care furau date ale cardurilor bancare, arestaţi la Budapesta. Ce au găsit anchetatorii la percheziții
LIVE TEXT | Război în Ucraina. Schimbare notabilă în relația Rusia-Turcia. Au trecut 500 de zile -bilanțul operațiunii militare speciale rusești în Ucraina

Ocupanții ruși folosesc o combinație constrângere, propagandă și tentație în timp ce încearcă să-i convingă pe copiii ucraineni că viitorul lor este Moscova, se arată într-o analiză CEPA.

Copii din Crimeea învățând să mânuiască o mitralieră FOTO Captură Twitter

După invazia pe sacră largă din februarie 2022, forțele de ocupație rusești au implementat programe menite să militarizeze educația copiilor și să o infuzeze cu propagandă rusă. Politica lor a constat în estomparea și apoi ștergerea identității ucrainene înainte de a impune o falsă interpretare a războiului din Ucraina și rusificarea activă a tinerilor.

Acesta a fost implementată înainte de invazia din 2022 în teritoriile ocupate din estul Ucrainei, în regiunea Donbass, unde limba ucraineană a fost înlocuită cu rusa în scoli, precum și în Crimeea, anexată în 2014.

Se întâmplă în prezent și în teritoriile ocupate mai recent din regiunea…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: