Importanța primului control stomatologic pentru copii și influența mușcăturii asupra sănătății dentare. La ce vârstă se face și de ce e important?

HomeSănătate

Importanța primului control stomatologic pentru copii și influența mușcăturii asupra sănătății dentare. La ce vârstă se face și de ce e important?

România este deficitată atunci când vine vorba despre controlul stomatologic și astfel mulți români ajung încă de la vârste fragede să aibă pro

Alimentul adorat de tinerii din România care distruge sistemul imunitar, potrivit medicului neurochirurg Vlad Ciurea
Un copil în vârstă de un an a MURIT din cauza rujeolei
Dr. Cezar explică ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci afine

România este deficitată atunci când vine vorba despre controlul stomatologic și astfel mulți români ajung încă de la vârste fragede să aibă probleme dentare. Medicii stomatologi subliniază importanța evaluării din timp a mușcăturii și a sănătății dentare, care ar putea depista din timp eventualele probleme dentare sau maxilare, mai ales în cazul copiilor.

Mușcătura influențează arhitectura feței și bunăstarea generală a copilului. Aceasta trebuie evaluată înainte ca cel mic să intre în circuitul școlar.

Arhitectura feței depinde de mușcătură, care trebuie evaluată în prima decadă de viață a copilului. De aceasta depinde arhitectura feței, dar și sănătatea tuturor dinților.

„Linia ocluziei trebui să fie la același nivel cu linia pupilară, cu linia umerilor, cu linia șoldurilor și cu linia genunchilor. Așa cum stăm noi în poziție verticală”, spune Cristina Mihai, medic specialist ortodonție

Mușcătura corectă nu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0