FSB susține că a arestat un bărbat care pregătea un act de sabotaj în peninsula Crimeea

HomeExterne

FSB susține că a arestat un bărbat care pregătea un act de sabotaj în peninsula Crimeea

Serviciul Federal de Securitate (FSB, fostul KGB) a anunțat miercuri arestarea unui cetăţean ruso-ucrainean acuzat de pregătirea unui act de sabotaj î

Statele Unite și Canada vor aplica noi sancțiuni împotriva Belarusului
Cum se alimentează piața neagră din Rusia pe spinarea unui val de infracțiuni din satele britanice
Ungaria continuă să șantajeze Ucraina în schimbul ajutorului militar. Condiția pusă de Budapesta

Serviciul Federal de Securitate (FSB, fostul KGB) a anunțat miercuri arestarea unui cetăţean ruso-ucrainean acuzat de pregătirea unui act de sabotaj împotriva unei instalaţii energetice din peninsula Crimeea, anexată ilegal de Rusia în primăvara anului 2014.

FOTO Profimedia

„FSB a dejucat, în oraşul Kerci din republica Crimeea, pregătirile pentru un sabotaj împotriva unei instalaţii energetice din peninsulă”, se arată într-un comunicat.

FSB anunță că a percheziționat domiciul acuzatului și a descoperit un dispozitiv exploziv şi mijloace de comunicare care „conţineau schimburi de mesaje cu reprezentanţi ai serviciilor secrete ucrainene”.

Bărbatul, născut în 1971, a fost arestat pentru tentativă de sabotaj şi achiziţie, transport şi deţinere de explozibil, o infracţiune pedepsită în Rusia cu până la 20 de ani de închisoare şi chiar cu închisoare pe viaţă în cazul unor circumstanţe agravante, transmite EFE,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0