Camera Deputaților a respins moțiunea împotriva lui Petre Daea

HomePolitică

Camera Deputaților a respins moțiunea împotriva lui Petre Daea

Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost respinsă miercuri de plenul Camerei Deputaţilor, cu 83 de voturi pentr

Încep procedurile pentru aderarea României la Schengen
Sorin Grindeanu, PREZENT la meciul României cu Belgia de la Koln. Ministrul Transporturilor a stat alături de șeful FRF, Răzvan Burleanu
Nicolae Ciucă, despre rotativă: Cu certitudine vor fi modificări

Moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost respinsă miercuri de plenul Camerei Deputaţilor, cu 83 de voturi pentru, 174 împotrivă şi o abţinere.

Dezbaterea moţiunii a avut loc în şedinţa de marţi.

Ministrul Agriculturii s-a prezentat marți, în Parlament, cu o agendă în care, spune acesta, a consemnat în fiecare zi activitatea sa din cadrul Ministerului. (Detalii suplimentare aici…)

Prezent în Parlament la dezbaterea moțiunii simple a USR și Forța Dreptei la adresa sa, ministrul a declarat că are conștiința curată în ceea ce privește activitatea sa.

Ce a declarat Petre Daea la dezbaterea moțiunii împotriva sa

În cadrul aceleiași ședințe, deputaţii AUR au venit cu pancarte cu mesajul „Opriţi importurile din Ucraina!” şi au stat la tribuna plenului în timp ce ministrul Agriculturii şi-a citit pledoaria, despre activitatea sa în Guvern.

Fermierii spun despre Daea că este, citez, «un măscărici, un…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0