Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit al Capitalei

HomePolitică

Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit al Capitalei

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, afirmă că „Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit al Bucureștiului de la «BBB+» la «A», o clasă m

Cristian Popescu Piedone, despre cel mai recent SONDAJ care îl plasează pe primul loc: „Eu nu am contracandidați, nu am o competiție”
Cum explică Marcel Boloș, reducerea cheltuielilor în administrație: „E nefiresc ca un pom de Crăciun să depășească 10.000 de lei”
Sistem cu monitorizare satelitară pentru combaterea defrișărilor ilegale de pădure/ Cine a fost desemnat câștigătorul contractului?

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, afirmă că „Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit al Bucureștiului de la «BBB+» la «A», o clasă mai sus decât ratingul național”.

„Eforturile noastre invizibile pentru stabilizarea financiară a primăriei devin vizibile. Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit (Standalone Credit Profile) al Bucureștiului de la ‘bbb+’ la ‘a’, o clasă mai sus decât ratingul național, având semnificația unei mari capacități de îndeplinire a obligațiilor.

Fitch a îmbunătățit ratingul pe termen lung (Long-Term Issuer Default Rating) al Bucureștiului la ‘BBB-‘ cu perspectivă stabilă, în acord cu ratingul României (ratingul municipalității nu poate depăși ratingul țării)”, scrie, miercuri, pe Facebook, edilul Capitalei.

Unul dintre indicatorii relevanți luați în calcul la evaluare este ajustarea cheltuielilor la venituri (Expenditure Adjustability), unde calificativul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0