Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit al Capitalei

HomePolitică

Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit al Capitalei

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, afirmă că „Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit al Bucureștiului de la «BBB+» la «A», o clasă m

Cel puțin 3 morți și 25 de răniți 
”Oamenii numiți de Clotilde Armand blochează campania de combatere a consumului de droguri în școli”
Se discută transformarea tichetelor de masă în bani

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, afirmă că „Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit al Bucureștiului de la «BBB+» la «A», o clasă mai sus decât ratingul național”.

„Eforturile noastre invizibile pentru stabilizarea financiară a primăriei devin vizibile. Fitch a îmbunătățit profilul individual de credit (Standalone Credit Profile) al Bucureștiului de la ‘bbb+’ la ‘a’, o clasă mai sus decât ratingul național, având semnificația unei mari capacități de îndeplinire a obligațiilor.

Fitch a îmbunătățit ratingul pe termen lung (Long-Term Issuer Default Rating) al Bucureștiului la ‘BBB-‘ cu perspectivă stabilă, în acord cu ratingul României (ratingul municipalității nu poate depăși ratingul țării)”, scrie, miercuri, pe Facebook, edilul Capitalei.

Unul dintre indicatorii relevanți luați în calcul la evaluare este ajustarea cheltuielilor la venituri (Expenditure Adjustability), unde calificativul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0