Sorin Grindeanu, părere tranșantă despre comasarea alegerilor

HomePolitică

Sorin Grindeanu, părere tranșantă despre comasarea alegerilor

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a atins subiectul comasării alegerilor de anul viitor, una dintre cele mai dezbătute teme politic

Raluca Turcan a semnat acreditarea azilului groazei din Voluntari, „Sfântul Gabriel cel Viteaz”. Cine plătește oalele sparte
„Bucureștiul se conduce acum prin furt, minciună și plagiat!”
„Poziția mea este de ministru pe patru ani”

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a atins subiectul comasării alegerilor de anul viitor, una dintre cele mai dezbătute teme politice ale momentului.

În opinia fostului premier, orice lucru care ar duce la o anumită simplificare, atâta vreme cât respectă legea, este binevenit.

Grindeanu: „Nu e o decizie luată”

Însă, pe acest subiect, Sorin Grindeanu afirmă că are „semne de întrebare că ar fi constituțională” comasarea alegerilor de anul viitor.

În acest moment, eu am semne de întrebare că ar fi constituțională, dar nu sunt un specialist în drept constituțional, din contră, nu vreau să mă pronunț”, a transmis ministrul Transporturilor.

Totuși, prim-vicepreședintele PSD admite că, având atât de multe alegeri în 2024, e posibil ca românul să se sature de atâta chemat la vot.

Nu e o decizie luată, sigur, anul 2024 este un an în care vom avea multe rânduri de alegeri, vom avea europarlamentare, locale, generale și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0