Descoperire șocantă pe o plajă din Oregon. Cum au ajuns peștii-canibali la țărm: „Nimeni nu știe sigur“

HomeExterne

Descoperire șocantă pe o plajă din Oregon. Cum au ajuns peștii-canibali la țărm: „Nimeni nu știe sigur“

O descoperire șocantă au făcut oamenii de știință pe o plajă din Oregon. Sute de pești-canibali morți au fost aduși la țărm. Nedumerirea este cu atât

Experiența dezamăgitoare a unei bloggerițe: ce a conținut cel mai scump mic dejun din viața ei VIDEO
Donald Trump îi răspunde lui Joe Biden după ce a fost atacat în discursul despre starea națiunii: „O rușine pentru țara noastră!”
Ce conține constituția fondatoare a companiei militare Wagner. Documentul ar fi fost descoperit în casa lui Prigojin FOTO

O descoperire șocantă au făcut oamenii de știință pe o plajă din Oregon. Sute de pești-canibali morți au fost aduși la țărm. Nedumerirea este cu atât mai mare cu cât peștii lancet trăiesc în adâncurile oceanelor.

Peștele canibal atinge 2 metri lungime FOTO Facebook Oregon State Parks

Deocamdată rămâne un mister apariția acestora la țărm, relatează stirileprotv.ro. Peștii lancet sunt pești răpitori oceanici și măsoară doi metri lungime. Deși trăiesc în toate oceanele lumii, se știu foarte puține lucruri despre această specie. Incidentul i-a uimit și pe oamenii de știință. Aceștia au spus că nu au nicio idee despre ce ar fi putut cauza apariția acestor pești pe coasta din Oregon.

Un purtător de cuvânt al Oregon State Parks a declarat: „Nimeni nu știe sigur de ce au ajuns la țărm. Probabil că au fost aduși la țărm dintr-un anumit motiv, mai degrabă decât să înoate intenționat pe plajă”.

Peștii…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0