Cum va privi Regele Charles România, față de care are slăbiciune

HomePolitică

Cum va privi Regele Charles România, față de care are slăbiciune

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a explicat, pentru Gândul, cum trebuie să se raporteze oficialii români la relația cu Regele C

Rafila reacționează după ce sindicaliștii au amenințat cu greva generală
,,Am solicitat ALIANȚĂ cu PSD și PNL, se pare că dealurile Cotroceniului nu m-au dorit”
Adrian Dumitru Bughiu, preşedinte CJ Argeş: Cifrele confirmă eficienţa echipei de conducere de la Consiliul Judeţean Argeş!

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, a explicat, pentru Gândul, cum trebuie să se raporteze oficialii români la relația cu Regele Charles al III-lea. Potrivit politicianului, cei care vor să acceseze Monarhia Britanică trebuie să cunoască foarte bine formalitățile diplomatice și palierele de exprimare în această relație, chiar dacă fostul prinț are o empatie personală și specială față de cultura din țara noastră.

Cristian Diaconescu a făcut, pentru Gândul, o analiză a încoronării Regelui Charles al III-lea și este de părere că suveranul are nevoie de susținerea poporului, mai ales într-un context în care frământările din Regatul Unit nu sunt puține.

„Este un moment istoric, dar aș accentua valența legată de nevoia Regalității britanice de a interacționa cu opinia publică. Întrebarea se pune dacă Monarhia Britanică are nevoie de societate, pentru că interacțiunea a fost complicată cu societatea britanică, dar și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0