Cum se SPALĂ corect fructele, pentru a îndepărta pesticidele de pe ele

HomeSănătate

Cum se SPALĂ corect fructele, pentru a îndepărta pesticidele de pe ele

Când cumpărăm fructe și legume din supermarket, e important să le spălăm înainte de a le consuma, pentru că acestea ar putea avea diverse micro

Specialiști internaționali prezintă, în premieră, experiențele vindecării și tratamentele viitorului în boli precum cele autoimune sau cancerul
Semnul de pe față care ar trebui să te trimită la cardiolog. Ascunde o problemă serioasă
La ce oră trebuie să mânânci seara, potrivit medicului Vlad Ciurea

Când cumpărăm fructe și legume din supermarket, e important să le spălăm înainte de a le consuma, pentru că acestea ar putea avea diverse microorganisme pe coajă, dar trebuie să știm și cum s-o facem. Fie sunt contaminate de o igienă precară, din cauza manipulării lor, fie sunt alimente care provin din pământ sau prin prezența unor pesticide naturale sau chimice în timpul producerii lor.

Deși există elemente pe care nu le putem vedea cu ochiul liber, este important ca acestea să fie curățate, împiedicându-le să pătrundă în corpul nostru și să provoace efecte negative, notează Playtech.

Cum se spală corect fructele pentru a îndepărta pesticidele. Paşii de urmat, multe gospodine îi ignoră Dar, al fel de important, sunt și pașii pe care-i avem de făcut. Așa că, în cele ce urmează, îți explicăm cum se spală corect fructele pentru a îndepărta pesticidele.
Învață cum se spală corect fructele pentru a îndepărta…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0